Reklamni upaljači

Reklamni upaljači predstavljaju izuzetno bitan promotivni alat u ugostiteljstvu, ali i drugim delatnostima. Reklamni upaljači su izuzetno zgodni kao poklon jer su kompaktni i praktični a uz Vaš logo na njima, klijenti će Vas uvek imati na umu.

Upaljači sa štampom su jedan od najtraženijih reklamnih materijala. U ponudi imamo velik broj reklamnih upaljača, kako elektronskih tako i upaljača na kremen, gde ćete sigurno pronaći odgovarajući upaljač po odgovarajućoj ceni.

Upaljači su široko zastupljeni u svetu poslovnih promo poklona i koriste se kao poklon za široku distribuciju. Pušači ali i nepušači poruku Vaše firme plasiraju na različitim mestima i zato upaljači sa logom Vaše firme predstavljaju odličnu investiciju u poboljšanje imidža Vaše firme, brenda ili proizvoda.

Za plastične upaljače preporučujemo tehniku brendiranja sito ili tampon štampom, dok za metalne upaljače preporučujemo brendiranje laserskom gravurom.
Priprema za štampu ili lasersku gravuru na reklamnim upaljačima se dostavlja u vektorskim formatima sa tekstom pretvorenim u krive.

reklamnimaterijal-ns.com ©2019