Reklamni tekstil - majice, dukserice, uniforme...

Reklamni tekstil je kategorija promo materijala koja ima najširu ponudu proizvoda spremnih za brendiranje u nekoliko tehnika. Proizvodi iz kategorije reklamnog tekstila imaju izuzetnu upotrebnu i funkcionalnu vrednost i definitivno su jedan od najčešće korišćenih promo proizvoda. Reklamni tekstil je široko zastupljen i u kategoriji radnih uniformi za sajamske nastupe, kongerese, hostese, promocije i prezentacije, radnike u izložbenim salonima, hotelima i restoranima …

Ova kategorija predstavlja i najprodavaniju kategoriju reklamnog materijala i ujedno spada u najomiljenije reklamne proizvode jer reklamne majice, reklamni prsluci, reklamne košulje, reklamni džemperi i puloveri, kravate, sportska oprema za tim bildinge, reklamna oprema za sportsku rekreaciju i ostali proizvodi iz ove kategorije spadaju u proizvode koji se praktično i svakodnevno koriste, čime i Vaša reklamna poruka dolazi do pravog izražaja.

Reklamni tekstil je kategorija promotivnih proizvoda koja pokriva i letnje i zimske promocije pa u ponudi imamo veliki izbor kačketa, šešira, šorceva za kupanja, ali i bogatu ponudu reklamnih šalova, rukavica,polar proivoda, pored klasičnih majica kratkih rukava i polo majica…

Reklamni tekstil - brendiranje

Štampom Vašeg logotipa, poruke ili brenda na reklamnom tekstilu dobijate visoko upotrebne i reklamno vrlo efektne proizvode pa se reklamni tekstil sa štampom nameće kao logičan izbor poslovnih ili personalih poklona, a kombinacijom sa širokom ponudom reklamne galanterije vrlo lako je formirati reklamne poklon setove za sve namene i široke ciljne grupe.

Reklamni tekstil je moguće brendirati tehnikama sito štampom, reklamnim vezom, direktnom digitalnom štampom na tekstilu ili transefrnim tehnologijama pomoću subli preslikača, flex ili flok folijama. Reklamni tekstil dolazi u širokom spektru boja, koje će uz Vaš logo ili reklamnu poruku predstavljati vrhunski marketinški alat.

Ukoliko često imate potrebu za bilo kojom vrstom reklamnog tekstila, budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam uzvratiti odličnim odnosom cene i kvaliteta reklamnog tekstila, visokim kvalitetom štampe i kratkim rokovima isporuke na željenu adresu.

MASTER LADY

Ženska pamučna majica. 150 g/m2

MASTER MEN

Muška pamučna majica. 150 g/m2

MASTER MEN 180

Muška pamučna majica. 180 g/m2

MASTER LADY 180

Ženska pamučna majica. 180 g/m2

HUNTER

Maskirna pamučna majica.

REKLAMNI TEKSTIL - CENOVNIK

© 2021 SWA TIM. SVA PRAVA ZADRŽANA

POWER BY SWA TIM