Reklamni rokovnici i notesi

Rokovnici i notesi sa brendiranjem su reklamni proizvodi koji se koriste tokom cele godine i nezamenjivi su u kancelarijama, ali i na terenu. U našoj ponudi možete pronaći više vrsta rokovnika i notesa pogodnih za brendiranje suvim žigom, sito štampom ali i laserskom gravurom.

Kvalitetno brendirani rokovnici i notesi reklamiraju Vašu delatnost, komaniju ili brend. Knjižni blok naših rokovnika karakteriše funkcionalan dizajn i sadržaj koji čine: kalendari za nekoliko godina, mesečni planeri, datumirani praznici, merne jedinice, i ostale praktične i poslovne informacije koju mogu biti od koristi. Ova vrsta reklamnog materijala spada u kategoriju premium poslovnih poklona koji se koriste tokom cele godine a bogatim asortimanom i konkurentnim cenama smo pripremili ponudu koja se uklapa u svaki budžet.

Iako je digitalno doba odavno stiglo i kod nas, ni jedan program ni aplikacija ne mogu zameniti kvalitetan rokovnik u kojem ćete upisivati važne datume, sastanke, dnevne, sedmične ili mesečne zadatke.. Rokovnici i notesi sa diskretno brendiranim logotipom Vaše firme predstavljaju jedan od, i dalje, najpopularnijih i efektivnijih poslovnih poklona koje možete pokloniti Vašim zaposlenima, partnerima i saradnicima.

Pojedini modeli imaju ekskluzivno ambalažno pakovanje koje je moguce dodatno brendirati. Kvalitet i širok asortiman, niske cene i kvalitetno brendiranje različitim tehnikama štampe čine našu ponudu vrednu Vaše pažnje.

Korica rokovnika je proizvedena od termo materijala koji je pogodan za suvi žig ili sito uštampavanje a pojednini modeli i za brendiranje laserskom gravurom ili digitalnom štampom na korici do punog kolora. 

Kvalitetan i upečatljiv rokovnik će biti Vaša reklama tokom čitave godine, zato budite pažljivi u izboru baš kao što smo i mi bili pažljivi u odabiru najkvalitetnijih materijala prilikom pravljenja ponude rokovnika i notesa. Mi radimo štampu na rokovnicima kao i suvi žig,dobijate kompletan rokovnik sa logo znakom vaše kompanije ili brenda moji zastupate.

Rokovnik spada u kategoriju promotivnih proizvoda koji su vrlo lep i ujedno upotrebljiv poklon pa je rokovnik uvek dobar izbor za poslovni poklon Vašim partnerima ili zaposlenim kolegama.

reklamnimaterijal-ns.com ©2019