Reklamni kalendari se nabavljaju za narednu godinu

Iako deluje da su reklamni kalendari sezonski reklamni materijal, oni svoju funkciju obavljaju tokom cele godine. Tačno je da se nabavljaju u poslednjih mesec-dva tekuće godine za narednu godinu, ali predstavljaju investiciju koja ima efekta cele godine.

U našoj ponudi možete naći širok asortiman stonih ali i zidnih kalendara, koji uz Vaš logo i kontakt podatke predstavlja odličan promotivni alat koji će služiti Vaše kupce, klijente ili poslovne partnere tokom cele godine. Ne samo što će primaoci imati koristan proizvod, već će se i Vaši podaci naći uvek pri ruci.

U ponudi imamo gotova rešenja za kalendare koji se brendiraju u manjim ili srednjim tiražima, a takođe nudimo mogućnost izrade kalendara u skladu sa Vašim zahtevima. Za štampanje komplet kalendara po želji, potrebno je dostaviti grafičku pripremu za štampu.

Reklamni kalendari sa logom i kontakt podacima Vaše firme je reklama koja će sigurno biti zapažena. Pored svih digitalnih aplikacija i moderne tehnologije koja nam je na raspolaganju, kalendari se najčešće koriste za praćenje datuma, poslovnih obaveza i sastanaka. U našoj ponudi ćete naći odličan izbor kako zidnih tako i stonih reklamnih kalendara, na Vama je samo da odlučite koji motiv Vam najviše odgovara!

[product_category category="reklamni-kalendari"]

reklamnimaterijal-ns.com ©2019