Reklamni kačketi i kape

Reklamni kačketi

Reklamni kačketi su promotivni proizvod koji se rado deli i koristi gotovo cele godine. Mi imamo velik izbor reklamnih kačketa na kojima se radi štampa ili vez po Vašoj želji i u zavisnosti od tiraža nudimo različite mogućnosti za brendiranje. U ponudi su reklamni kačketi sa pet panela, reklamni kačketi sa šest panela, reklamni kačketi od pamuka, kepera, sendvič kačkete…

Reklamni kačketi su namenjeni za masovne promocije i pridobijanje novih tržišta. Reklamni kačketi su dostupni u širokoj paleti boja, koje u međusobnim kombinacijama daju dva koncepta – jednobojni i dvobojni.

Reklamni kačketi su vrlo kvalitetni, što ih čini izuzetno izdržljivim, a u isto vreme su prijatni za nošenje zbog specifične konstrukcije materijala. Reklamni kačketi se brendiriaju stampom fleks ili flok folijom i naravno vezom na samim kačketima. Pored velike ponude i mnogo ponudjenih modela kačketa, u ponudi imamo i reklamne kačkete za decu.

Dečiji reklamni kačketi

Reklamni kačketi JUNIOR su reklamni kačketi od 100% pamuka, namenjeni deci i omladini do 12 godina. Model je dostupan u 8 boja. Proizvod je obeležen statusom KIDS PROMOTION, što ga čini idealnim za dečije promocije i manifestacije, sportske kampove, masovne promocije i promocije koje su namenjenje širokom spektru potrošača.

Reklamni šeširi

Reklamni šeširi su još jedna od podkategorija reklamnog materijala čija je osnovna namena zaštita od sunca i spoljašnjih uticaja. Reklamni šeširi su odličan promo proizvod za prezentacije i manifestacije tokom letnjih dana, koji uz Vaš logo predstavljaju efektivan i koristan reklamni materijal. U našoj ponudi možete naći nekoliko modela reklamnih šešira u širokom spektru boja. U katalogu ćete naći izbor reklamnih šešira koji su odličan proizvod za promocije, kako zbog kratkog roka isporuke, tako i zbog povoljnih cena!

Reklamne kape

Reklamne kape su proizvodi koji svoju namenu imaju tokom zimskog perioda i hladnijih dana. Reklamne kape brendiramo tehnikama SITO štampe, preslikačima ili VEZOM. U ovoj kategoriji ćete naći i šalove kao i rukavice – kompletan zimski program reklamnog tekstila.

reklamnimaterijal-ns.com ©2019