Reklamne hemijske su odličan promotivni alat

Reklamne hemijske olovke su izuzetno povoljan vid promocije Vašeg brenda. U kombinaciji sa još nekim promotivnim proizvodima, reklamne hemijske olovke predstavljaju izuzetno moćan promotivni alat za svaku firmu.

Potencijalni kupci, klijenti i partneri će uvek biti zahvalni na praktičnom poklonu u vidu pribora za pisanje, a ukoliko su ti pokloni i brendirani Vašim logom i kontakt podacima, velika je verovatnoća da će Vas i zapamtiti. Osim toga, reklamne hemijske olovke su najlakše za deljenje jer su kompaktne, lako prenosive i koriste se u svako doba dana.

Za razliku od klasičnih vidova reklamiranja putem TV-a, radija ili novina, brendirane hemijske olovke su znatno povoljnije i nisu nametnute. Ovaj proizvod ima svoju svrhu i na taj način diskretno šaljete informaciju potencijalnim kupcima o postojanju Vaše firme i kontakt podacima.

[product_category category="reklamne-hemijske-olovke" orderby="date"]

Reklamne hemijske – brendiranje

Kod plastičnih hemijskih olovaka se štampa radi tehnikom tampon štampe na telu ili klipsi olovke i odlikuje je jeftin i brz otisak štampe. Za komplikovanije zahteve vrši se direktna digitalna flet štampa koju odlikuje precizna štampa u punom koloru i brz otisak ali je cena nesto veća u odnosu na tampon štampu.

Metalne hemijske olovke su promo poklon koji se brendira tehnikom laserske gravure skidanjem metalizirane glazure sa olovke dok brending ostaje na povrsini olovke.

Prednost kod brendiranja tehnikom laserske gravure na reklamnoj olovci je trajan, čist i jasan ostisak sa relativno kratkim rokom izrade brendinga. Takođe postoji mogućnost štampanja dvokomponentnim bojama za metal na hemijskoj olovci pa je moguće dobiti brending u boji, ali ovakava tehnika zahteva minimalan tiraž od bar 100 komada za štampu i nešto duži rok isporuke nego kod gravure na olovci.

U našoj raznolikoj ponudi možete naći plastične, metalne, „touch“, biorazgradive i luksuzne hemijske olovke i penkale, za svačiji budžet.
Hemijske olovke su dostupne sa ili bez štampe.

reklamnimaterijal-ns.com ©2019