X baneri su jednostavni i lagani nosači vizuelnih komunikacija koje čini jednostavna aluminijumska konstrukcija i vinil platno na koje se nanosi štampa u punom koloru.

Izuzetno lako se prenose što ih čini veoma praktičnim i vrlo su jednostavni za montažu i demontažu koja traje svega par minuta. Vinil platno na kojem se nalazi štampa sadrži četiri metalne ringlice u ćoškovima uz pomoć kojih je platno zateže na konstrukciju.

Upotreba X banera nije ograničena, pa se može koristiti prilikom izlaganja na sajmovima, promocijama, kao dekoracija u izlogu, hotelima, restoranima ili izložbenim i prodajnim salonima.

X baner je veoma pogodan za rebrendiranje i zamena štampe je veoma jednostavna pa shodno tome možete jednu konstrukciju koristiti za nekoliko reklamnih kampanja.

U našoj ponudi ćete pronaći nekoliko različitih dimenzija X banera na koje se štampa vrši tehnikom digitalne štampe u punom koloru i visokoj rezoluciji.

X baneri

Dimenzija 25x40cm

Cena: 15€+PDV. Konstrukcija je sačinjena od savitljive plastike. Rebrendiranje mini X banera: 7,5€

X baneri

Dimenzija 60x160cm

Cena: 35€+PDV. Aluminijumska konstrukcija, pristojna veličina vinil platna.

X baneri

Dimenzija 100x200cm

Cena: 44€+PDV. Aluminijumska konstrukcija, najbolji odnos veličine banera i cene.

X baneri

Dimenzija 120x200cm

Cena: 48€+PDV. Uračunati su konstrukcija, štampa i putna torba. Najveći X baner iz ponude.

x baneri

X baneri postaju jedan od najpopularnijih proizvoda za promociju jer nude odličan odnos upotrebne vrednosti i cene po kojoj se nabavljaju. 

Zamenom štampe se mogu koristiti za promovisanje više različitih proizvoda ili akcijskih ponuda. Obzirom da su ovi baneri veoma lagani, preporučeno je da se koriste za promotivne aktivnosti u zatvorenom prostoru.

Najčešće se koriste u kancelarijama, izložbenim i prodajnim salonima, sajmovima, turističkim agencijama, školama i fakultetima… Obzirom da su dostupni u četiri različite dimenzije, pogodni su za postavku gotovo bilo gde.

reklamnimaterijal-ns.com ©2020