Promo pultovi su nezamenjiv reklamni proizvod za promociju proizvoda i usluga. Ukoliko promovišete Vašu firmu na sajmovima i konferencijama ili promovišete Vaše proizvode i usluge – promo pultovi su savršen reklamni materijal za Vas! Svi promo pultovi u našoj ponudi su izuzetno jednostavni po pitanju montaže i demontaže, a obzirom da dolaze sa putnom torbom, transport je takođe jednostavan i lak.

U našoj ponudi možete pronaći plastične promo pultove i promo pultove sa aluminijumskom konstrukcijom i drvenom pločom (slika pored).

Pripreme za štampu i rasklope svih pultova iz ponude možete naći pri dnu ove stranice.

Plastični promo pultovi

promo pultovi

Flexo promo pult

Plastični promo pult domaće proizvodnje. Izuzetno čvrst i robusan, lako se montira i demontira. Dolazi sa putnom torbom za lakši transport.
Cena: 77€+PDV sa uključenom štampom u punom koloru.

Promo pultovi

Klasik promo pult

Plastični promo pult. Izuzetno čvrst i robusan, razlika u odnosu na FLEXO je u oštrijim ivicama. Dolazi sa putnom torbom za lakši transport.
Cena: 77€+PDV sa uključenom štampom u punom koloru.

Polukružni promo pult

Promo pult ovalnog oblika odličan je za promocije sa većim brojem prolaznika. Brendiranje se vrši tehnikom digitalne štampe. Vrlo je lagan a montaža i demontaža traje svega nekoliko minuta.
Cena: 89€+PDV sa uključenom štampom u punom koloru.

Info pult

Promoter promo pult

Čvrst promo pult, odličan za promocije na otvorenom ali i zatvorenom prostoru. Rebrendiranje je vrlo jednostavno a zbog kvalitetne konstrukcije se može koristiti za različite promocije.
Cena: 99€+PDV sa štampom u punom koloru.

Promo pultovi

Standard promo pult

Plastični promo pult sa oštrim ivicama. Izuzetno čvrst i pogodan za lakši transport. Malo je manjih dimanzija u odnosu na KLASIK i FLEXO modele. Dolazi sa putnom torbom i kutijom za lakši transport. Brendiranej pulta se vrši tehnikom digitalne štampe iz rolne LATEX i GEL tehnologijom u visokoj rezoluciji, a sama štampa je uv i vodootporna. Nova tehnologija štampe Latex ili GEL štampu čine otpornom na grebanje i blaža mehanička oštećenja
Cena: 75€+PDV sa uključenom štampom u punom koloru.

Promo pultovi sa alu konstrukcijom i drvenom pločom

Info pult

Pop Up Counter Model A

Naš najprodavaniji model promo pultova - model A. Ovo je premium proizvod proizvođača DAZZLE. Konstrukcija je veoma kvalitetna a štampa se radi na juvidoru tehnikom digitalne štampe. Priprema za štampu se radi u dimenziji 198,4x94cm s tim da centralni deo iznosi 128cm.
Cena: 199€+PDV sa uključenom štampom.

Pop Up Counter Model B

Srednji po veličini model promo pulta sa metalnom konstrukcijom i drvenom pločom. Štampa se radi na juvidoru tehnikom digitalne štampe. Gornja ploča može biti sive ili crne boje. Priprema za štampu se radi u dimenziji 180x90cm, a frontalni (vidljivi) deo iznosi 90cm.
Cena: 145€+PDV sa uključenom štampom.

Pop Up Counter Model C

Najmanji model promo pulta sa metalnom kontrukcijom i drvenom pločom iz naše ponuda ali podjednako stabilan i čvrst kao i veći modeli. Brendiranje se vrši na juvidoru digitalnom štampom. Priprema za štampu se radi u dimenziji 180x90cm a širina frontalnog (vidljivog) dela iznosi 80cm.
Cena: 135€+PDV sa uključenom štampom.

Novo u ponudi

Tekstilni promo pultovi

Tekstilni promo pult sa drvenom pločom

Tekstilni promo pult sa drvenom pločom se koristi za indoor ali i outdoor promocije i prezentacije. Karakterističan je po tome što se sastoji od metalne konstrukcije preko koje se postavlja tekstilni deo sa brendingom, koji pokriva tri strane - frontalnu i obe bočne strane. Gornji deo čini drvena ploča koja se ujedno i koristi za izlaganje proizvoda koji se promovišu, ili drugog promotivnog materijala koji se deli tokom prezentacija. U srednjem delu postoji polica za odlaganje stvari i držanje dopunskih zaliha proizvoda ili promotivnog materijala. Tekstilni promo pult sa drvenom pločom je: stabilan, lako prenosiv, jednostavan za montažu i demontažu. Brenidng čini štampa na tekstilnom platnu koje se pomoću heder trake lako postavlja na konstrukciju čime se brendiranje i rebrendiranje obavlja na jednostavan i brz način. Štampa se radi na tekstilu tehnikom direktne digitalne štampe sa ekološkim bojama u punom koloru, a obzirom na izuzetno praktičnu zamenu štampe moguće je uzeti jednu konstrukciju, a više setova brendinga čime dobijate tekstilni promo pult za više različitih promocija sa grafikom koja je poptuno prilagođena datoj prezentaciji. Rok izrade tekstilnih promo pultova je 2-3 radna dana od dana slanja ispravne pripreme za štampu.
Cena: 245€+PDV sa uključenom štampom.

Pripreme za štampu - promo pultovi

reklamnimaterijal-ns.com ©2020