MOBILNE ZASTAVE

Mobilne zastave predstavljaju moderan promotivni proizvod kojim ćete privući pažnju prolaznika lepršavom reklamom. Postupak montaže i demontaže traje svega par minuta i može se postaviti na meku, tvrdu ili čak vodenu podlogu.

Mobilne zastave su savršene za promocije na otvorenom ali i u zatvorenom prostoru. Mogu se koristiti na sajmovima, promocijama, kongresima, plažama, festivalima…

Štampa se radi na vetropropusnom materijalu a sama konstrukcija je sačinjena od aluminijuma i fiberglasa tako da može izdržati i jake udare vetrova. Ovaj proizvod je najpopularniji u prolećnim i letnjim periodima ali se može koristiti svakako tokom cele godine.

Mobilne zastave- dimenzije, izgled i cena

Mobilne zastave - Strela

Četvrtaste mobilne zastave

240x66cm - 79€+PDV

Mobilne zastave STRELA

300x66cm - 89€+PDV

410x66cm - 99€+PDV

Mobilne zastave Shark

Mobilne zastave Teardrop (suza)

Mobilne zastave Jedro

 našoj ponudi ćete naći 3 različita modela mobilne zastave i to u 4 različite veličine. Modeli koje nudimo su u obliku peraja (shark), suze i jedra a veličine, odnosno visine se kreću od 220cm, 260cm, 360cm i 470cm. Standardna širina beach flag zastave iznosi 60cm.

 

Priprema za štampu se vrši po nacrtu koji je dostupan za preuzimanje klikom na željeni model iznad. Bitno je da tekstualni deo pripreme bude udaljen nekoliko centimetara od ivice i da su sva slova pretvorena u krive. Obzirom da se štampa vrši sublimacionom tehnikom štampe, broj boja koje se koriste je neograničen. Pripreme za štampu (rasklope) za sve modele i veličine mobilnih zastava možete preuzeti klikom na željeni model iznad.

 

Prikazane cene su sa uključenom konstrukcijom i štampom.

© 2021 SWA TIM. SVA PRAVA ZADRŽANA

POWER BY SWA TIM