Pro-Screen DOO Novi Sad

Proizvodi za promociju - naša ponuda

rolo baneri

Rolo baneri

Dostupni u nekoliko dimenzija. Dolaze sa praktičnom torbom za lakši transport i skladištenje kada se ne koriste. Izuzetno praktični a montaža traje svega par minuta.

X baneri

X baneri

X baneri su samostojeći nosači vizuala koji se najčešće koriste za promociju proizvoda ili usluga u zatvorenom prostoru. Vrlo lako se montira a cenovno su pristupačniji od rolo banera.

Promo pultovi

Promo pultovi

Ovaj tip promotivnog proizvoda je široko zastupljen prilikom promocija na prostoru sa većim brojem ljudi. Mogu se koristiti na otvorenom ili u zatvorenom prostoru.

Konferencijski zid

Backboard - Konferencijski zid

Konferencijski zid čine metalna konstrukcija i juvidor ploče na kojima se nalazi štampa. U našoj ponudi ćete naći ravne i zakrivljene konferencijske zidove u nekoliko različitih dimenzija.

Mobilne zastave

Beachflag - Mobilne zastave

Mobilne zastave su odličan proizvod koji se koristi tokom cele godine unutra ili napolju. Dostupne su u tri različita oblika i u nekoliko visina. Standardna širina mobilne zastave je 60cm.

Šta su proizvodi za promociju?

Proizvodi za promociju su reklamni proizvodi koji se koriste za podizanje svesti kupaca o određenom proizvodu ili brendu.

Promocije služe da se prikažu informacije o Vašim proizvodima krajnjem kupcu ali i da se poveća potražnja za određenim proizvodima. To je način direktne komunikacije sa Vašim kupcima a u svrhu promovisanja novih ili postojećih proizvoda.

Na ovaj način se omogućava da proizvod dođe u svest potencijalnih potrošača te da oni budu upoznati sa postojanjem proizvoda, kao i njegovih glavnih osobina i prednosti.

Mi smo tu da Vam ponudimo rešenje za promociju Vašeg proizvoda, firme ili brenda. U našoj stalnoj ponudi su rolo baneri, backboard zidovi, promo pultovi, zastave, šatori, 3D livene stikeri, magneti za brendiranje vozila i mnogo drugih proizvoda koji će Vam pomoći da na najbolji način predstavite Vašu firmu, proizvod ili brend.

Svi ovi proizvodi se koriste prilikom promocija, sajamskih nastupa, konferencija, event-ova.. Karakteriše ih mobilnost, laka montaža i demontaža.

Kao što smo naveli, u našoj ponudi možete naći nekoliko različitih kategorija proizvoda za promociju. Svi proizvodi koje nudimo, nudimo sa uključenom štampom, a Vaše je samo da nam dostavite ispravnu pripremu za štampu po kojoj ćemo Vašu ideju pretvoriti u delo. Svi proizvodi za promociju dolaze sa putnom torbom radi lakšeg transporta i čuvanja za dalje korišćenje. Visok kvalitet štampe i kratki rokovi isporuke su ono čime se ponosimo, a na Vama je da nam ukažete poverenje.

 

reklamnimaterijal-ns.com ©2020