ROLO BANERI

X BANERI

BACKBOARD

PROMO PULT

Šta su proizvodi za promociju?

Proizvodi za promociju su reklamni proizvodi koji se koriste za podizanje svesti kupaca o određenom proizvodu ili brendu.

Promocije služe da se prikažu informacije o Vašim proizvodima krajnjem kupcu ali i da se poveća potražnja za određenim proizvodima. To je način direktne komunikacije sa Vašim kupcima a u svrhu promovisanja novih ili postojećih proizvoda.

Na ovaj način se omogućava da proizvod dođe u svest potencijalnih potrošača te da oni budu upoznati sa postojanjem proizvoda, kao i njegovih glavnih osobina i prednosti.

Mi smo tu da Vam ponudimo rešenje za promociju Vašeg proizvoda, firme ili brenda. U našoj stalnoj ponudi su rolo baneri, backboard zidovi, promo pultovi, zastave, šatori, 3D livene stikeri, magneti za brendiranje vozila i mnogo drugih proizvoda koji će Vam pomoći da na najbolji način predstavite Vašu firmu, proizvod ili brend.

Svi ovi proizvodi se koriste prilikom promocija, sajamskih nastupa, konferencija, event-ova.. Karakteriše ih mobilnost, laka montaža i demontaža.

Kao što smo naveli, u našoj ponudi možete naći nekoliko različitih kategorija proizvoda za promociju. Svi proizvodi koje nudimo, nudimo sa uključenom štampom, a Vaše je samo da nam dostavite ispravnu pripremu za štampu po kojoj ćemo Vašu ideju pretvoriti u delo. Svi proizvodi za promociju dolaze sa putnom torbom radi lakšeg transporta i čuvanja za dalje korišćenje. Visok kvalitet štampe i kratki rokovi isporuke su ono čime se ponosimo, a na Vama je da nam ukažete poverenje.

© 2021 SWA TIM. SVA PRAVA ZADRŽANA

POWER BY SWA TIM