Izrada zastava - reklamne, kompanikske, navijačke

Izrada zastava se vrši tehnikom sublimatik štampe na 115g poliesteru, satenu ili flag mesh-u. Zastave štampamo na takvom materijalu da su obostrano vidljive iako se štampa radi jednostrano. Izrada zastava se vrši u dimenzijama po želji kupca i u standardnim tipskim dimenzijama.

Izrada zastava za unutrašnju i spoljnu upotrebu

Izradu zastava za spoljnu upotrebu vršimo na 115g poliesteru kao i na takozvanom “flag mesh”-u (ima veću vetropropusnost) i koriste se za postavljanje na statične ili pokretne jarbole.

Izradu zastava za unutrašnju upotrebu vršimo na satenu dvostranom štampom i ove zastave ukrašavamo resama zbog čega dobijaju veoma ekskluzivan izgled. Obzirom da je saten osetljiv materijal, ove zastave se koriste isključivo za unutrašnju dekoraciju i najčešće se mogu naći u kabinetima državnih institucija, advokatskim kancelarijama i u kancelarijama preduzeća.

Osim zastave za firme, možemo ponuditi i izradu Srpskih zastava, zastava zemalja Evrope kao i ostale zastave sveta. Upotrebom zastava sa Vašim logom, povećaćete vizuelnu prepoznatljivost Vaše firme!

© 2021 SWA TIM. SVA PRAVA ZADRŽANA

POWER BY SWA TIM