Pro-Screen DOO Novi Sad

Digitalna štampa

Digitalna štampa je jedna od najmodernijih tehnika štampe. Upotreba digitalne štampe kao tehnike uštampavanja je preporučena za izradu malih i srednjih tiraža reklamnog materijala, a digitalna štampa takođe štedi i vreme pa su i rokovi izrade skraćeni. Digitalna štampa ostavlja izuzetno kvalitetan i precizan otisak pa je u poslednje vreme postala i jedna od najpopularnijih tehnika štampe.

Digitalna štampa – najpopularnija primena

Digitalna štampa velikog formata

Digitalna štampa predstavlja savremenu tehniku štampe koja između ostalog podrazumeva štampu velikih formata na širokom spektru različitih materijala u punom koloru i visokoj rezoluciji. Digitalna štampa je odličan izbor bez obzira na broj boja koje se koriste, a kvalitet i rok nije uslovljen tiražom pa je moguće raditi i pojedinačnu štampu ovom tehnikom, bez obzira na kom materijalu se štampa radi. Korišćenje digitalne štampe kao tehnike štampe se koristi i za uštampavanje uzoraka. U našoj proizvodnji posedujemo više mašina kojom se vrši digitalna štampa velikih formata iz rolne i to najpoznatijih svetskih proizvođača kao što su HP, Mimaki i Roland. Za digitalnu štampu koristimo isključivo originalne boje po preporuci proizvođača kojima se garantuje visok kvalitet i trajnost otiska dok „GREEN GOLD“ sertifikati garantuju ekološku ispravnost boja. Upotrebom ploter mašina najnovije generacije imamo mogućnost štampanja više stotina m2 u toku jednog dana pa smo i rok izrade skratili što je više moguće. Naši montažeri vrše montažu grafike na terenu pa smo u mogućnosti da ponudimo kompletnu uslugu štampe i postavljanje grafičkih rešenja kako na objekte tako i na vozila.

Digitalna štampa iz tabaka

Digitalna štampa iz tabaka je veoma brzo i precizno rešenje koje je pogodno za male i srednje tiraže. Mi nudimo uslugu štampanja na svim vrstama papira gramaže od 80g pa do 350g. Osim digitalne štampe, nudimo i sve usluge dorade koje uključuju numeraciju, perforaciju, plastifikaciju (mat ili sjajni finiš), toplu laminaciju, bigovanje, savijanje i bušenje.

Glavna karakteristika digitalne štampe iz tabaka je kratak rok izrade ali i visok kvalitet same štampe. Digitalna štampa iz tabaka se koristi za izradu postera, brošura, kataloga, vizit kartica, ID kartica, flajera, cenovnika, čestitki i pozivnica, jelovnika, poklon vaučera, letaka, memoranduma…

reklamnimaterijal-ns.com ©2019