Reklamni Materijal – NS

Brendiranje vozila – Autografika

Brendiranje vozila, odnosno autografika, je jedan od najpopularnijih vidova reklamiranja firmi. U saobraćaju se u svakom momentu može videti brendirano vozilo koje samim svojim kretanjem predstavlja pokretnu reklamu. Autografika je jedan od osnovnih reklamnih alata koji gotovo svaka firma koristi.

Bez obzira da li se koristi putničko vozilo, pick-up, kombi ili šleper, brendiranjem vozila ćete privući pažnju i reklamirati Vašu firmu ili brend.

Mnogima je brendiranje vozila prva stavka kad se priča o reklamiranju, i u pravu su. Naravno, veoma je bitno da brendiranje vozila bude urađeno kvalitetno, sa kvalitetnim folijama baš za tu namenu. Iz tog razloga nismo izabrali da budemo najjeftiniji po pitanju brendiranju automobila, već da našim klijentima pružimo vrhunsku uslugu sa kvalitetnim materijalima kako bi te iste reklame bile dugotrajne.

Čime se vrši brandiranje vozila?

Brendiranje vozila vršimo digitalnom štampom iz rolne u kombinaciji sa katovanim folijama namenjenim za spoljašnje brendiranje vozila. Štampa se vrši na livenoj cast foliji tehnikom digitalne štampe velikog formata, čime se osigurava najbolji kvalitet, trajnost štampe i živopisnost boja.

Obzirom da je potražnja za autografikom na izuzetno visokom nivou, potrudili smo se da nađemo vredne i precizne stručnjake koji će od svakog vozila napraviti pokretnu reklamu na koju ćete biti ponosni. Savetima ćemo Vam pomoći da pripremite vozilo za autografiku a kvalitetnim folijama i stručnom montažom ćemo obezbediti da brendirano vozilo izgleda tačno onako kako ste zamislili.

Pozovite nas ili nam pošaljite mail sa upitom kako bi Vam poslali ponudu za vozila koja želite da brendirate.

Brendiranje vozila

reklamnimaterijal-ns.com ©2019