Reklamni kuhinjski setovi

Reklamni kuhinjski setovi su izuzetno popularni, naročito kod klijenata iz prehrambene industrije i ugostiteljstva. Kompletan asortiman iz naše ponude je dostupan sa i bez brendiranja pa samim tim predstavlja izuzetno moćan promotivan alat za sve vrste promocija i prezentacija, ali i kao efektivan poklon izabranim poslovnim partnerima i saradnicima.

Reklamni kuhinjski setovi – kome su namenjeni?

Reklamni kuhinjski setovi su veoma efikasni reklamni materijali, naročito za firme iz oblasti pekarske, mesarske, mlekarske i gotovo bilo koje druge prehrambene industrije. Neretko se baš ova vrsta reklamnog materijala deli najlojalnijim kupcima, koji uz odabrane proizvode dobijaju i određeni, brendiran artikal sa logom njihovog omiljenog proizvođača. Osim toga, odlični su proizvodi za vikendice, piknike, tim building događaje, sajmove, manifestacije…

Reklamni kuhinjski setovi – šta spada pod ovu kategoriju?

U kategoriji reklamni kuhinjski setovi možete naći širok asortiman reklamnog materijala među koji spadaju: proizvodi od drveta, reklamne drvene varjače, daske za seckanje, drveni čekići za meso, otvarači za boce i mnogi drugi proizvodi.

reklamnimaterijal-ns.com ©2019