Pro-Screen DOO Novi Sad

Reklamni kalendari se nabavljaju za narednu godinu

Iako deluje da su reklamni kalendari sezonski reklamni materijal, oni svoju funkciju obavljaju tokom cele godine. Tačno je da se nabavljaju u poslednjih mesec-dva tekuće godine za narednu godinu, ali predstavljaju investiciju koja ima efekta cele godine.

U našoj ponudi možete naći širok asortiman stonih ali i zidnih kalendara, koji uz Vaš logo i kontakt podatke predstavlja odličan promotivni alat koji će služiti Vaše kupce, klijente ili poslovne partnere tokom cele godine. Ne samo što će primaoci imati koristan proizvod, već će se i Vaši podaci naći uvek pri ruci.

U ponudi imamo gotova rešenja za kalendare koji se brendiraju u manjim ili srednjim tiražima, a takođe nudimo mogućnost izrade kalendara u skladu sa Vašim zahtevima. Za štampanje komplet kalendara po želji, potrebno je dostaviti grafičku pripremu za štampu.

Reklamni kalendari sa logom i kontakt podacima Vaše firme je reklama koja će sigurno biti zapažena. Pored svih digitalnih aplikacija i moderne tehnologije koja nam je na raspolaganju, kalendari se najčešće koriste za praćenje datuma, poslovnih obaveza i sastanaka. U našoj ponudi ćete naći odličan izbor kako zidnih tako i stonih reklamnih kalendara, na Vama je samo da odlučite koji motiv Vam najviše odgovara!

[product_category category="reklamni-kalendari"]

reklamnimaterijal-ns.com ©2019